Njoftohen të gjithë kandidatët për Auditues Ligjorë dhe Kontabilist të Miratuar, se Komisioni i Provimeve të Aftësive Profesionale ka miratuar datën e provimit të parë të sezonit 2018, listën e dokumentacionit dhe periudhën e regjistrimit

  1. Grafiku i provimeve sezoni 2018
  2. BORDI I MBIKËQYRJES PUBLIKE-lista e dokumentave
  3. Programi i provimeve per AL dhe KM – sezoni 2018-provimi i pare

Për cdo paqartësi mund ti drejtoheni sekretarisë teknike të KPAP në adresën  [email protected] dhe nr e  Tel: +355 4 23 46 077 ,Cel: +355 68 20 63 069