Kontakt

Home Kontakt

Na kontaktoni

Ju lutemi na telefononi ose plotësoni formularin e kontaktit me email dhe ne do të jemi të gatshëm t’ju ndihmojmë.

Mënyra Kontakti

Adresa: Rr.Elbasanit, Pallati EDIL-AL-IT. PO Box 1437. Tiranë, Shqipëri

Email: [email protected]

Telefon: +355 4 23 46 077