Lista e dokumentave dhe periudha e pranimit te kerkesave nga te interesuarit per hartues/korrigjues

Njoftohen të gjithë të interesuarit për të aplikuar si hartues/korrigjues të provimeve të aftësive profesionale për Auditues Ligjor dhe Kontabilist i Miratuar, lidhur me listen e dokumentacionit dhe periudhen e pranimit te kerkesave.

Lista e dokumentave