Luan Musa Kamberi

Luan Musa Kamberi
NIPT:
Vendlindje: Tepelene
Ditelindje: 23.2.65
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
40, 13.01.2000
Adresa: Njësia Bashkiake nr. 5, Rr. Emin Duraku, Pallati Aviacioni i Vjetër, Zona Kadastrale 8270 Shk.6, Ap.66, Tiranë Tel: 042270900 Mobil: 0692064265 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
I.L.D-99 AUDIT sh.p.k.
Administrator , Ortak - 100%
AR, 73, 31.08.2012 KR, 53, 07.07.2003
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: