Ilda Ibrahim Duhanxhiu

Ilda Ibrahim Duhanxhiu
NIPT:
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 26.3.79
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
231, 08.11.2011
Adresa: Rr. Themistokli Gërmenji, Pallati Ambasador I, Kati I, Tiranë Tel: 04268462 Mobil: 0692063703 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Public Accounting Service Union and Trust sh.p.k
Administrator , Ortak - 100%
AR, 32, 03.03.2012
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 245, 21.11.2011, Regjistrim