Erjona Eduard Isufi

Erjona Eduard Isufi
NIPT:
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 10.03.1978
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
311, 28.03.2014
Adresa: Rr: Sami Frasheri, Kompleksi T.I.D, Shk.B, Kati 1 , Tirane, Mobil:  0694014703, [email protected] 
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
GRANT THORNTON sh.p.k.

KR. 906, 02.02.2024, Grant Thornton sh.p.k
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 311, 28.03.2014, Regjistrim, KR, 482,22.02.2016, Pezullim, KR, 501,13.10.2016, Ri-Regjistrim, KR, 812, 01.08.2022, Pezullim, KR, 906, 02.02.2024, Ri-Regjistrim