Erinda Veri Xhaferraj

Erinda Veri Xhaferraj
NIPT: M31324009L
Vendlindje: Çorovodë
Ditelindje: 16.06.1989
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
KR, 459,03.07.2020
Adresa: Rruga"Ismail Qemali",Hyrja 2, Pallati 7/1 Tiranë, Mobil:  0694064310, [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
“EB Investment” SH.P.K
Administrator, Ortak - 100%
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 459,03.07.2020 Regjistrim, KR, 891, 06.12.2023 Ri-Regjistrim