Zhaneta Abdyl Luca

Zhaneta Abdyl Luca
NIPT: M41326027U
Vendlindje: Durrës
Ditelindje: 02.08.1977
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
466, 06.11.2020
Adresa: Rruga Selitë e vjetër, Zona Kadastrale 3292 Tiranë, Mobil:0684056669, [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Kr, 856, Datë 05.04.2023
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 855, 05.04.2023 Ri-regjistrim, KR, 935, 02.02.2024 Ri-regjistrim Person Fizik