Vasil Kristo Xega

Vasil Kristo Xega
NIPT: L13901005V
Vendlindje: Korçë
Ditelindje: 10.12.66
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
456, 06.02.2020
Adresa: Lagjja 11, Rruga Guri Dolani, Korçë Tel: 082250330 Mobil: 0696077799 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 652, 06.02.2020, Regjistrim