Saimir Sabri Zalla

Saimir Sabri Zalla
NIPT: L11304509H
Vendlindje: Durrës
Ditelindje: 8.4.74
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
237, 08.11.2011
Adresa: Lagjja nr 1 , Rr. Taulantia , Nr pasurie 26/110+1-1/1, ZK. 8512, Durrës Tel: 052225098 Mobil: 0682065210 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: