Rudina Qemal Zinxhiria

Rudina Qemal Zinxhiria
NIPT: L07225201P
Vendlindje: Vlorë
Ditelindje: 10.6.81
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
365, 28.12.2015
Adresa: Vlore, Rruga Çajupi, Lagjja Lef Sallata, Kompleksi Conad, Kati 3
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 547, 21.12.2018, Regjistrim