Olti Niko Visha

Olti Niko Visha
NIPT: L44712401V
Vendlindje: Lushnjë
Ditelindje: 8.6.87
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
455, 06.02.2020
Adresa: Njësia Administrative nr.5, Rruga "Milto Tutulani", Tirana Office, Kati 1, Zyra nr. 3, Tiranë Mobil: 0689044438 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 668, 06.02.2020, Regjistrim