Mimoza Kristaq Cibuku

Mimoza Kristaq Çibuku
NIPT: L81912029K
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 11.10.61
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
180, 15.10.2008
Adresa: Rruga "Perlat Rexhepi", Tirane Mobil:  0682021027 [email protected] 
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 180, 15.10.2008, Regjistrim KR, 697, 03.07.2020, Pezullim KR, 841, 05.12.2022 Ri-Regjistrim