Marenglen Neshat Seni

Marenglen Neshat Seni
NIPT: L81703003M
Vendlindje: Gramsh
Ditelindje: 29.5.63
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
276, 27.08.2012
Adresa: Tirane, Njesia Administrative Nr.11, Rruga"Don Bosko", Pallati Gner 2,Hyrja 1, Shkalla B, Kati 1,Apartamenti 1, Tirane Mobil 0664067670 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 79, 22.09.2012, Regjistrim KR, 533, 12.06.2018, Largim