Kristaq Kalam Ndini

Kristaq Kalam Ndini
NIPT:
Vendlindje: Berat
Ditelindje: 03.08.1960
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
88, 07.12.2000
Adresa: Rruga Perlat Rexhepi, Ap. 12, 16, Tiranë, Tel: 042235667 Mobil: 0672001175, [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Auditing Partners sh.p.k.
Administrator, Ortak - 100%
KR, 746, 14.07.2021
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 746, 14.07.2021, Regjistrim në shoqëri