Flutura Zymer Luke

Flutura Zymer Luke
NIPT: K31610071C
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 11.4.65
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
16, 12.01.2000
Adresa: Rr.Durresit, Rrethrrotullimi i Zogut te zi, Pallati Teknoprojekt, Tiranë Mobil: 0672046730 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: