Engjellushe Fetah Rami

Engjellushe Fetah Rami
NIPT: L32109025F
Vendlindje: Fier
Ditelindje: 21.7.67
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
259, 27.08.2012
Adresa: Rr. Petro Nini Luarasi, Pallati Nr 4, Shkalla Nr 1 , Ap Nr 5 , Tirane
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 2, 09.04.2013, Regjistrim