Elisabeta Sherif Katiaj

Elisabeta Sherif Katiaj
NIPT: M01711018A
Vendlindje: Vlorë
Ditelindje: 05.07.1982
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
528, 06.06.2024
Adresa: Rruga "Reshit Collaku", Nr 1, Ap 8 ,Tiranë, Mobil: 0684088909 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


KR 949, 06.06.2024,Regjistrim
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: