Elira Theodhor Qojle

Elira Theodhor Qojle
NIPT: L60605002L
Vendlindje: Berat
Ditelindje: 14.4.81
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
304, 28.03.2014
Adresa: Lagja Donika Kastrioti, Rr. Antipatrea, kthesa Beselidhja, godina nr. 5, Tiranë Mobil: 0684081424 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 480, 22.02.2016, Regjistrim