Edlira Nazmi Buzani

Edlira Nazmi Buzani
NIPT: K31624528I
Vendlindje: Durrës
Ditelindje: 14.12.69
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
254, 27.08.2012
Adresa: Lagja 3, Rr. ”Egnatia“, Pll. Aleksi (perballe deges se Tatimeve), Durrës Tel: 052231084 Mobil: 0692081272 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 48, 27.08.2012, Regjistrim