Drita Selim Bakiu

Drita Selim Bakiu
NIPT: L91904040F
Vendlindje: Skrapar
Ditelindje: 11.9.61
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
397, 31.05.2019
Adresa: Rruga Artan Lenja, Pallati 8, Apartamenti 45, Njesia Bashkiake nr. 7, Tiranë Mobil: 0699779722 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 611, 01.08.2019, Regjistrim