Bujar Maliq Osmani

Bujar Maliq Osmani
NIPT: K31510105L
Vendlindje: Skrapar
Ditelindje: 29.9.65
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
70, 31.01.2000
Adresa: Rruga Milto Tutulani, Pallat i ri, Kati 2, Perball Fakultetit Juridik, Tiranë Tel: 042232406 Mobil: 0692055968 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: