Anida Rifat Nuri

Anida Rifat Nuri
NIPT:
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 19.11.1974
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
224, 08.11.2011
Adresa: Njësia bashkiake Nr. 7, Rruga Frosina Plaku, Kompleksi Homeplan, Shk. 1, Njësia nr. 102, Tiranë Mobil: 0694059730 Mobil: 0694036200 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
ALLS Consulting sh.p.k.
Administrator, Ortak - 60%
KR, 733, 07.05.2021
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 7, 17.02.2012, Regjistrim KR, 733, 07.05.2021, Regjistrim në shoqëri