Albana Adem Beqiri

Albana Adem Beqiri
NIPT: L52222037G
Vendlindje: Fier
Ditelindje: 13.7.76
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
441, 06.02.2020
Adresa: Njësia bashkiake nr.7, Rruga Shefqet Musaraj, Pallati nr. 54, Kati 5, Tiranë Mobil: 0692309800 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 670, 06.02.2020, Regjistrim