Njoftim për orën dhe vendin e provimit për AL datë 04 tetor 2019

Njoftohen të gjithë kandidatët për Auditues Ligjor që do të marrin pjesë në Provimin e datës 04 tetor 2019, “Zbatimi i modeleve të duhura të organizimit dhe drejtimit, kontrolli i brendshëm i njësive ekonomike të biznesit dhe përdorimi i sistemeve të informacionit dhe të informatikës” se provimi do të zhvillohet në ambjentet e Pallatit të Kongreseve, hyrja përballë Hotel Rogner, salla A.

Provimi do të zhvillohet nga ora 14:30 deri në orën 18:30.

Kandidatët duhet të kenë me vete ditën e provimit një dokument identifikimi (pasaportë ose kartë ID) dhe makinë llogaritëse, si dhe të paraqiten 30 minuta përpara fillimit të provimit (në orën 14:00).