Njoftim per Kandidatet qe kane fituar titullin KM/EKR ne sezonin e provimeve 2015

Njoftohen te gjithe Kandidatet qe kane fituar titullin KM/EKR ne sezonin e provimeve 2015 se diten e enjte date 10 Mars 2016, ora 12:00,  ne ambientet e IEKAs do te shperndahen Certifikatat.

Kandidatet KM, te cilet kane fituar provimin e pare dhe Kandidatet EKR te cilet kane fituar nje pjese te provimeve per EKR, mund te vine ne zyrat e IEKAs per te marre vertetime per provimet e fituara.

Faleminderit