Njoftim lidhur me regjistrimet për provimet e aftësive profesionale për titullin Auditues Ligjor dhe Kontabilist i Miratuar, sezoni i vitit 2019

Komisioni i Provimeve të Aftësive Profesionale njofton të gjithë kandidatët e interesuar për marrjen e titujve Auditues Ligjor dhe Kontabilist i Miratuar, se kërkesat për regjistrimin në provimet e aftësive profesionale të sezonit të vitit 2019 do të pranohen në datat 1-15 mars 2019, ora 15:00 – 19:00, në sekretarinë teknike pranë organizatës profesionale, IEKA.

Për cdo paqartësi mund ti drejtoheni sekretarisë teknike të KPAP në adresën  [email protected] dhe nr e  Tel: +355 4 23 46 077 ,Cel: +355 68 20 63 069.