Njoftim

Me keqardhje njoftojmë ndarjen nga jeta të ish kolegut dhe ish anëtarit të IEKAs, z.Volf Semini. Instituti i Ekspertëve Kontabël të Autorizuar i shpreh ngushëllimet e thella familjes dhe të afërmve të z. Semini. 

Z. Volf Semini ka qenë anëtar i IEKAs me një kontribut të rëndësishëm për komunitetin e profesionistëve kontabël dhe organizatës së Audituesve Ligjorë.