Njoftim

Me keqardhje njoftojmë ndarjen nga jeta të ish kolegut dhe ish anëtarit të IEKAs, z.Remzi Sulo. Instituti i Ekspertëve Kontabël të Autorizuar i shpreh ngushëllimet e thella familjes dhe të afërmve të z. Sulo.

Z. Remzi Sulo ka qenë anëtar i IEKAs me një kontribut të rëndësishëm për komunitetin e profesionistëve kontabël dhe organizatës së Audituesve Ligjorë.