Lista e dokumentave dhe periudha e pranimit te kerkesave nga te interesuarit per hartues/korrigjues provimi I

Njoftohen të gjithë të interesuarit për të aplikuar si hartues/korrigjues të provimeve të aftësive profesionale për Auditues Ligjor, lidhur me listen e dokumentacionit dhe periudhen e pranimit te kerkesave per provimin e dates 20 prill 2019.

Lista e dokumentave