Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: [email protected]
COVID-19

Përmbledhje mbi të rejat më të fundit

Lexoni materialin e plote ketu

Përmbledhje mbi të rejat më të fundit

Lexoni materialin e plote ketu

Përmbledhje mbi të rejat më të fundit

Lexoni materialin e plote ketu

Urdhër Nr. 351, datë 29.05.2020 për marrjen e masave të vecanta dhe kufizimeve për parandalimin e përhapjes së COVID - 19

Ministri i Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, zj. Ogerta Manastirliu, në mbështetje të nenit 102, pika 4, të Kushtetutës së Republikës së ...

Përmbledhje mbi të rejat më të fundit

Lexoni materialin e plote ketu