KPAP
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: [email protected]
Viti 2019

Lista e fituesve të provimit të datës 18 Tetor 2019

Lista e fituesve të provimit për AL, datë 18.10.2019, “Qeverisja e shoqërive tregtare dhe zbatimi në praktikë i kërkesave të etikës profesionale dhe ...

Teza me përgjigjet e provimit të datës 18 tetor 2019

Teza me përgjigjet e provimit të datës 18 tetor 2019  "Qeverisja e shoqërive tregtare dhe zbatimi në praktikë i kërkesave të etikës profesionale ...

Njoftim për orën dhe vendin e provimit për AL datë 18 tetor 2019

Njoftohen të gjithë kandidatët për Auditues Ligjor që do të marrin pjesë në Provimin e datës 18 tetor 2019, “Qeverisja e shoqërive ...

Kujtesë për kandidatët që do të marrin pjesë në provimin datë 18 tetor 2019

I tërhiqet vëmendja të gjithë kandidatëve që do të jenë pjesëmarrës në provimin e datës 18.10.2019 në disiplinen “Qeverisja e ...

Lista e kandidateve që do të marrin pjesë në provimin datë 18 tetor 2019

Lista e kandidatëve për Auditues Ligjor që do të marrin pjesë në provimin datë 18 tetor 2019  “Qeverisja e shoqërive tregtare dhe zbatimi në ...