Njoftime
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Njoftime

Përgjigjja e Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale mbi organizimin e Asamblesë së Përgjithshme të Anëtarëve

Në përgjigje të kërkesës së Institutit të Ekspertëve Kontabël të Autorizuar për të realizuar Asamblenë e Përgjithshme të Anëtarëve në Ambientet e Pallatit të Kongreseve, Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, bazuar në pikën 1 të Urdhrit Nr. 633 datë 17.11.2020, duke vlerësuar situatën epidemiologjike në vendin tonë, nuk miratoi lejen e organizimit të Asamblesë së Përgjithshme të Anëtarëve në ambientet e Pallatit të Kongreseve.

Për të lexuar shkresën nr. 5133/1 datë 10.12.2020 të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale klikoni këtu.