Anëtarësimi
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: [email protected]
Njoftime

Temat e Kualifikimit të vijueshëm profesional i Anetarëve të IEKAs - Viti 2020

Lexoni materialin e plote ketu

Kualifikimi i Vijueshëm i Anëtarëve të IEKA-Sesioni i II-të 2019

Instituti i Ekspertëve Kontabël të Autorizuar (IEKA) në fund të muajit Nëntor dhe në fillim të muajit Dhjetor 2019 u zhvillua Sesioni i dytë i ...

ACCA Conference in partnership with IEKA - Future of the Finance Profession

ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) në bashkëpunim me IEKA ( Instituti i Ekspertëve Kontabël të Autorizuar) më datë 14 Nëntor ...

Shpërndahen Licensat për Audituesit Ligjorë të rinj të IEKAs

Më datë 11 Korrik 2019 në orën 16:30 në ambientet e IEKAs, u organizua ceremonia e shpërndarjes së Licensave të titullit Audituesit Ligjor. Në ...

Lançimi i eCode nga Bordi Global i Etikës, datë 26 qershor 2019

Bordi i Standardeve Ndërkombëtare të Etikës për Profesionistet Kontabël (IESBA) lancoi në datën 26 qershor 2019, eCode - një tool të bazuar ...