Kuadri Ligjor
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: [email protected]
Investigimi

Investigimi

Per te shkarkuar rregulloren e Komiteit te Investigimit dhe Disiplines klikoni me poshte:

Rregullore e Komitetit te Investigimit dhe Disiplines