Vjollca Jonuz Dervishi

Vjollca Jonuz Dervishi
NIPT: K31424141F
Vendlindje: Gjirokaster
Ditelindje: 7.8.64
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
39, 13.01.2000
Adresa: Rr.Frederik Shiroka, prapa Kolegjit Turk, Kulla 1, Kati 1, shkalla C, Tiranë Tel: 042420413 Mobil: 0692044692 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: