Valentina Haxhi Haxhi

Valentina Haxhi Haxhi
NIPT:
Vendlindje: Tepelene
Ditelindje: 27.5.64
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
37, 13.01.2000
Adresa: Lagjja Kastriot, Rr. Brigada e 11 Sulmuese, Pallati Lushaku 09, Kati i Dyte, Perballe Drejtorise Tatimore, Fier Tel: 034227977 Mobil: 0692070256 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
IL-SA-AUDITING sh.p.k.
Administrator , Ortak - 100%
KR, 89, 28.12.2005
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: