Valbona Musa Merko

Valbona Musa Merko
NIPT: K71805020N
Vendlindje: Skrapar
Ditelindje: 5.1.72
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
137, 28.01.2005
Adresa: Tirane, Njesia Bashkiake nr.9 , Rruga Bardhok Biba, Pallati LID shpk, shk I-re, Kati-VI, Nr.22 Mobil 0692241815 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 128, 05.03.2007, Regjistrim