Teuta Ndoni Nuni

Teuta Ndoni Nuni
NIPT: M02416016C
Vendlindje: Vlore
Ditelindje: 14.06.1979
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
KR,499, 09.06.2022
Adresa: Rruga: "Irfan Tomini", Pall Dukati, 1000, Tirane, Mobil: 0692051333, [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 806, 09.06.2022 Regjistrim