Silvi Tom Ndoci

Silvi Tom Ndoci
NIPT: M37405003V
Vendlindje: Shkoder
Ditelindje: 31.01.1996
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
519 KR, 904 06.12.2023
Adresa: BLV Skënderbeu, Lagja Vasil Shanto, Përball Kinema Millenium, Nr.Pasurie 12, Shkodër, Mobil: 0673132489, [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 904 06.12.2023 Regjistrim