Silvana Vasil Gjikdhima

Silvana Vasil Gjikdhima
NIPT: K32202008F
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 13.11.60
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
162, 25.01.2007
Adresa: Rr Ali Visha Nr.107, Tiranë Tel: 042378976 Mobil: 0682156357 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: