Rovena Agim Agolli

Rovena Agim Agolli
NIPT: M01421008L
Vendlindje: Fier
Ditelindje: 19.05.1978
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
KR, 426, 31.05.2019
Adresa: Rruga"Ibrahim Rugovai",Kompleksi Green Park, Hyrja 8,kati 6, Ap 22 Tiranë, Mobil: 0682007251 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Agolli Audit & Consulting” sh.p.k
Administrator, Ortak - 100%
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 368, 08.01.2019 Regjistrim