Paqesor Ali Qato

Paqesor Ali Qato
NIPT:
Vendlindje: Berat
Ditelindje: 25.8.62
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
32, 13.01.2000
Adresa: Rruga "Muhamet Gjollesha, Pallati i Ri "Foleja e Gjelber", Hyrja F, Kati 5, Ap. F51, prane ish – UEM, Tirane
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Euro – audit, consultancy.co sh.p.k
Administrator, Ortak - 100%
KR, 156, 29.12.2008 AR, 187, 18.02.2010
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: