Ornela Llazi Ndreko

Ornela Llazi Ndreko
NIPT: M22407017N
Vendlindje: Fier
Ditelindje: 10.07.1983
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
501, 05.04.2023
Adresa: Rr. 3- Dëshmorët, H. 11, Ap. 31, Nd. 64, Kashar, Tiranë Mobil: 0682077652 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Nelas Consulting sh.p.k
Administrator, Ortak - 100%
KR, 852, 05.04.2023
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 851, 05.04.2023, Regjistrim