Orjana Muhamet Kalaja

Orjana Muhamet Kalaja
NIPT:
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 26.01.1980
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
284, 27.08.2012
Adresa: Rr. Sitki Çiço, Shk.3, Ap.6, Tirane Mobil: 0694081444 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Nexia AL sh.p.k.
Ortak - 51%
KR, 524, 13.03.2018
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 523, 13.03.2018, Regjistrim