Oneda Agim Topçiu

Oneda Agim Topçiu
NIPT: L32113502R
Vendlindje: Durrës
Ditelindje: 03.06.1983
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
482, 16.09.2021
Adresa: Lagjja 1, Rruga Taulantia, prane Intesa SanPaolo Bank, Durres Mobil: 0672028025 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 755, 16.09.2021, Regjistrim