Olnida Nikollaq Çobo

Olnida Nikollaq Çobo
NIPT:
Vendlindje: Përmet
Ditelindje: 22.04.1990
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
509, 02.10.2023
Adresa: Sheshi Willson, Rr. M.Gjollesha, Kulla Fati, kati VIII, Tiranë, Mobil: 0693749654 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
FILTO AUDITING sh.p.k.

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR 879, 02.10.2023,Regjistrim