Nezir Hairi Kananaj

Nezir Hairi Kananaj
NIPT: L52506408P
Vendlindje: Fier
Ditelindje: 25.3.69
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
283, 27.08.2012
Adresa: Rr. Bulevardi “Jakov Xoxa”, Pallati nr.1, Kati II, prane “Hotel Fieri” (mbi Veneto Bank), Fier Mobil: 0682133519 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 432, 21.11.2014, Regjistrim