Myrvete Halil Ferhati

Myrvete Halil Ferhati
NIPT: M41611008R
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 04.01.1969
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
333, 28.03.2014
Adresa: Rruga "Anton Lufi", Kompleksi Kika 2, Shk 12, Kati 1, Tiranë, Mobil: 0672024113 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR 948, 06.06.2024,Ri-Regjistrim