Mimoza Thoma Ferzaj

Mimoza Thoma Ferzaj
NIPT: K91527002D
Vendlindje: Berat
Ditelindje: 24.12.70
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
280, 27.08.2012
Adresa: Rr. Tish Daija, Kompleksi Ri KIKA, Apt 3/3/1, Tiranë Tel: 0422440163 Mobil: 0684092393 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 78, 22.09.2012, Regjistrim